Ochrana osobných údajov – Zodpovedná osoba

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
napísané 18.7.2018 , zverejnil Tomáš Kováč
aktualizované 23.7.2018

Obec Rosina (ďalej len prevádzkovateľ) spracováva vaše osobné údaje v súlade s nariadením EP a Rady EÚ  č. 2016/679 o ochrane osôb pri spracovaní osobných údajov a zákonom SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Prevádzkovateľ prehlasuje, že poveril výkonom zodpovednú osobu na zaistenie ochrany práv dotknutých osôb. Zodpovedná osoba pri výkone svojich úloh náležite zohľadňuje riziko spojené so spracovateľskými operáciami, berie do úvahy povahu, rozsah, kontext a účel spracúvania osobných údajov a  v súvislosti  s výkonom svojich úloh  je  viazaná povinnosťou mlčanlivosti. Každá dotknutá osoba môže kontaktovať zodpovednú osobu s otázkami týkajúcimi sa spracúvania jej osobných údajov a uplatňovania jej práv podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov nasledovne:

Kontakt na zodpovednú osobu:

email:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

korešpondenčná adresa:
Obec Rosina
013 22 Rosina č. 167

23.7.2018Informácie o spracúvaní osobných údajov (304.5 KB)pdf

Nové dokumenty

 
20.8.2019 Objednávky 2019
Objednávka č.70/2019
19.8.2019 Objednávky 2019
Objednávka č. 69/2019
19.8.2019 Objednávky 2019
Objednávka č. 68/2019
19.8.2019 Objednávky 2019
Objednávka č. 67/2019
19.8.2019 Objednávky 2019
Objednávka č. 66/2019
16.8.2019 Zmluvy o nájme a prenájme
Prenájom KD
16.8.2019 Úradná tabuľa
Oznámenie o začatí stavebného konania – Združenie Pozemky Rosina - Bôrka
16.8.2019 Ostatné zmluvy 2019
Zmluva o združenej dodávke elektriny SSE
15.8.2019 Objednávky 2019
Objednávka č. 65/2019
15.8.2019 Zmluvy o dielo
Zmluva o dielo č.23/2019
14.8.2019 Úradná tabuľa
Stavebné povolenie – Petra Pavlovičová
14.8.2019 Zmluvy o nájme a prenájme
Zmluva o nájme KD


Projekty a aktivity obce